Det Magiske Sirkus presenterer: Teaterkompaniet Clownberry

Teaterkompaniet Clownberry med forestillingene «Sigurd, den glemsomme Viking» og «Tøffere enn Toget» (Gratis aktivitet).

Clownberry er et sirkus og teater kompani for barn laget av Elina Oittinen og Sigmund Fosli Lillefjære. Elina har fullført sirkusskole i Granada Spania (CAU, senter for urban kunst) og jobbet som sirkus instruktør for forskjellige barnegrupper. Sigurd er utdannet ved NISS og Ecole Philippe Gaulier. Skuespiller og klovn. Har jobbet med å utvikle forestillinger og turnert for barn blant annet i Frankrike.

FORESTILLINGER

«Sigurd den glemsomme viking»
Spilles onsdag 21. september klokken 17.30

Historien handler om Sigurd den glemsomme viking som bor et bevegelig telt. En morgen våkner han uten å huske hvem han er. Han oppdager at favoritt skatten hans er borte ! Sammen med barna drar han på en reise der barna hjelper ham å løse mysteriene. Forestillingen handler om identitet, vennskap og gledelig lek gjennom klovn, teater og musikk.

«Tøffere enn toget» – En interaktiv, tullete og herlig forestilling.
Spilles onsdag 21. september klokken 19.00

I denne nye forestilling møter vi vikingen Sigurd og hans sibirske kjæledyr frosk. De kommer for å presentere et sirkus show om verdens sterkeste og tøffeste Viking! Showet går ikke som planlagt og barna må hjelpe til med å redde showet. En interaktiv, tullete og herlig forestilling. Med klovn, teater og sirkus. Om vennskap og samspill.