Konserter og underholdning torsdag til søndag fra hovedscenen

Erling gjør det umulige mulig gjennom spektakulære illusjonsnummer, ildsluking og trylling. Med ekte magi settes både fantasien og hjernevinningene i sving og barn og foreldre fra publikum kan glede seg over å få være med som Erlings assistent.
Harry Hoovers og FriFant – I hjulspora tæl Vazelina Bilopphøggers. Opplev dem live på hovedscenen torsdag kl 19.30
En musikalsk kavalkade under ledelse av kapellmester Trond Nagell-Dahl fremfører et stort utvalg med slagere fra 1960-tallet og fram til i dag. Med artistene Inger Lise Rypdal, Knut Anders Sørum, bandet Narum, Leif Anders Wentzel, Ingvild Nagell-Dahl og Arnstein Tungvåg er det duket for en fantastisk kveld på storscena på Gjøvik Gård.
Med store hits og vanvittig presence i sosiale medier har Kevin Lauren blitt til et av Norges største rap-fenomen på kort tid.
El Papi har markert seg som en av de raskeste voksende artistene i Norge med over 200 millioner streams på litt over 3 år. Han har det siste året hatt flere låter på topplisten både i Norge og i Sverige, blant annet med låtene «Sju Fjell», «Sykepleierinnen» og «Igjen og Igjen» med TIX.
Paw Patrol med Ryder og hundene Chase og Marshall har show på hovedscenen. Etter showet er det mulighet for å møte og hilse på dem.