Lag, foreninger, aktiviteter, bedrifter og aktører

Ute på markensområdet finnes flere ulike aktiviteter, salgsboder og informasjon fra både lag, foreninger og bedrifter.

Disse står på uteområdet under årets Gjøvik-Marken:

FRIVILLIGE ORGANISASJONER

Gjøvik Hockey

Grande Drilltropp

Norges Blindeforbund

Norsk Folkehjelp

Røde kors

BEDRIFTER

Scandic Markiser

FB Transport

Bertel O. Steen Gjøvik

Forhandler av Mercedes-Benz, Opel, Peugeot personbil og varebil. Vi er også forhandler av Lastebil og har verkstedtjenester for personbil og lastebil. Vi skal under året Gjøvik-Marken stille ut to stk Mercedes-Benz personbiler: EQE SUV og EQA. To modeller som er veldig dagsaktuelle. Standen kommer til å være bemannet under deler av arrangementet.

Vi skal ha med oss EQE SUV den nyeste modellen til Mercedes-Benz. En fantastisk SUV med inntil 550 km rekkevidde, rask hurtiglading, 1800 kg hengervekt, fantastisk komfort og god plass til hele familien. 

Vi skal også ha med oss EQA, en modell vi har hatt på markedet et par år med stor suksess. Bilen har god rekkevidde inntil 490km, hengervekt på 1800kg, god komfort og massevis av utstyr til en god pris.

www.bos.no
Facebook-side

Varig Hadeland Forsikring

Varig Hadeland Forsikring er et kundeeid og lokalt forsikringsselskap med kontorer på Lena og på Gran.Vi tilbyr forsikring og finansiering til privat, landbruk og bedrift. På Gjøvik-Marken kan du treffe våre trivelige rådgivere, delta på frisbeegolf-konkurrase, quiz og vi lover mange fine premier!
Velkommen innom oss på tunet på Gjøvik Gård!

www.varighadeland.no

Bilia Gjøvik