Konsert med Kevin Lauren, lørdag kl 19.30 fra hovedscenen

Med store hits og vanvittig presence i sosiale medier har Kevin Lauren blitt til et av Norges største rap-fenomen på kort tid.

Svært få Norske artister har en så sterk og engasjert følgerskare, og det ser man effekten av på shows. Gang på gang fylles husene fulle og Kevin leverer et friskt show som setter fyr på publikum.

Kevin Lauren (også kjent som Kevin Soleng) er en andregenerasjons UK drill-rapper fra Sandnes. Lauren går også under pseudonymet Kevin fra 2. etasje, som stammer fra at han bor i loftsleiligheten i garasjen til mor og far på Sandnes.

Lauren ble først kjent etter å ha deltatt i Paradise Hotel, hvor han blant annet vant den prestisjetunge kåringen «Mr. Paradise». Senere gjorde Lauren et comeback på TV, da på talentprogrammet Norske talenter hvor han opptrådde med rapduoen «Gutta Boys» som rappet seg helt frem til semifinalen.

Tekstene til Lauren består ofte av tunge skildringer av livet i drabantbyen Sandnes (ofte omtalt som Norges svar på Detroit og Chicago av Lauren), narkotika og flørting med skatteparadiset Panama, hvor Lauren visstnok oppbevarer store verdier for å unnslippe å betale skatt til Norge.