Lørdag holder Kevin Lauren og El Papi hver sin konsert på hovedscenen!

Opplev Kevin Lauren og El Papi live på hovedscenen lørdag kl 19.30.

Kevin Lauren

Med store hits og vanvittig presence i sosiale medier har Kevin Lauren blitt til et av Norges største rap-fenomen på kort tid. Svært få Norske artister har en så sterk og engasjert følgerskare, og det ser man effekten av på shows. Gang på gang fylles husene fulle og Kevin leverer et friskt show som setter fyr på publikum.

Kevin Lauren (også kjent som Kevin Soleng) er en andregenerasjons UK drill-rapper fra Sandnes. Lauren går også under pseudonymet Kevin fra 2. etasje, som stammer fra at han bor i loftsleiligheten i garasjen til mor og far på Sandnes.

Lauren ble først kjent etter å ha deltatt i Paradise Hotel, hvor han blant annet vant den prestisjetunge kåringen «Mr. Paradise». Senere gjorde Lauren et comeback på TV, da på talentprogrammet Norske talenter hvor han opptrådde med rapduoen «Gutta Boys» som rappet seg helt frem til semifinalen.

Tekstene til Lauren består ofte av tunge skildringer av livet i drabantbyen Sandnes (ofte omtalt som Norges svar på Detroit og Chicago av Lauren), narkotika og flørting med skatteparadiset Panama, hvor Lauren visstnok oppbevarer store verdier for å unnslippe å betale skatt til Norge.

Etter å ha bli dømt for ruspåvirket kjøring og oppbevaring av ulovlig narkotika kom Sandnes-rapperen ut med låta «Kniv eller fengsel» hvor han skildrer gangsterlivet i Rogaland.

El Papi

El Papi har markert seg som en av de raskeste voksende artistene i Norge med over 200 millioner streams på litt over 3 år. Han har det siste året hatt flere låter på topplisten både i Norge og i Sverige, blant annet med låtene «Sju Fjell», «Sykepleierinnen» og «Igjen og Igjen» med TIX.

Siden hans debutsingel tidlig i 2020 har El Papi slått samtlige streaming-rekorder og hatt en eksponentiell vekst på sosiale medier som Norges nye stjerneskudd. Han har opptrådt på blant annet «Allsang på grensen» og «VG Lista», samt har han sluppet årets mest streamede norskspråklige låt.

El Papi er også artisten med flest norske låter på Sveriges hitlister og flere uker på #1 i Norge. Dette er bare noen av høydepunktene til El Papi i hans karriere, og han er enda på vei oppover.