Konsert med Golfklubb og Bausa, fredag kl 19.30 fra hovedscenen

Golfklubb og Bausa kommer til Gjøvik-Marken 2023!

Om Golfklubb

Med over syv millioner strømminger i mai måned, og superhiten «Haien Kommer (Sharkdog)» som har kapret førsteplassen i Norge, har Golfklubb nådd nye høyder med over 500.000 månedlige lyttere på Spotify. Fem dager før utgivelsen av oppfølgeren «Superstars» opptrådde de på en av de største ungdomskonsertene i landet, for mer enn 10.000 mennesker i Fredrikstad.

Om Bausa

Bausa (tidligere Brødrene Bausa) består av b.G, MAFAQ og Phill fra Bærum, og begynte å gi ut musikk i 2021. Etter kun noen måneder slapp de hitten «Mawbys» som klatret opp til 5. plass på topplista og var der i nesten 100 dager.  Det siste året har gjengen bak Bausa samlet inn over 30 millioner avspillinger på Spotify på ulike prosjekter

Bausa ble allerede i fjor et varemerke og en stolthet for bærumsrussen, men det tok ikke lang tid før deres trofaste publikum vokste forbi Bærums grenser. De tre har allerede gjort seg godt bemerket i russemusikken før de selv engang har vært russ. De blir i dag sett på den nye generasjonen med russeartister som mange mener skal ta over fakkelen for blant annet Ballinciaga og Roc Boyz.